11 jun 2019

Seminar Michael Pilarczyk

0 Reacties

Twee weken geleden zijn wij, Saskia en Ani, zelf op “bijscholing” geweest. Een 2-daags seminar van Michael Pilarczyk heeft ons beiden mooie inzichten gegeven op verschillende vlakken, zoals communicatie en goede vragen stellen, de kracht van je gedachten, energie, gezondheid en vitaliteit en doelen stellen. De basis van het seminar was te vinden in NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), een oude “bekende” van ons en voor ons erg belangrijk, omdat onze begeleiding grotendeels gebaseerd is op NLP. Het was goed om de verschillende onderdelen opnieuw te horen vanuit een andere invalshoek, nieuwe dingen in ons op te nemen en er mee aan de slag te gaan met onze leerlingen en hun ouders, docenten, onze begeleiders en ons bedrijf.

Het was een zeer intensieve en overweldigende training met erg volle dagen van 9.00 tot 21.30 u, maar we hebben er vooral heel veel energie en focus van gekregen en niet te vergeten, heel veel lol gehad! We vinden het belangrijk om zelf ook in ontwikkeling te blijven, trainingen en seminars te blijven volgen en ook ontwikkelingen in het onderwijs en onze branche te volgen.

Daarnaast hebben we mooie contacten opgedaan en zijn we bevestigd in wat we eigenlijk al wisten, maar goed om van anderen te horen: we houden van ons werk, we hebben de afgelopen 17 jaar een mooi huiswerkinstituut neergezet en hebben fijne mensen om ons heen.

Kortom, het was een fantastisch en zéér inspirerend weekend dat ons nog lang zal bijblijven en ons, en de mensen om ons heen, scherp zal houden!

[begin]