01 sep 2019

VACATURE: Studiebegeleider/bijlesdocent gezocht

0 Reacties

Functieomschrijving:

Je begeleidt leerlingen uit alle klassen en niveaus van de middelbare school. Zij komen voor studiebegeleiding mimimaal drie keer per week en/of voor bijles een keer per week voor een specifiek vak. Voor de studiebegeleiding leg je uit, overhoor je, helpt met plannen en leert de leerling een goede leermethode aan. Voor de bijlessen geef je een-op-een begeleiding: je bent een vraagbaak, een expert in het betreffende vak en geeft tips en tricks. Je bent werkzaam in de vestiging in Liendert of Calveen.

Basisschool:

Je begeleidt kinderen uit groep 7 of 8 van de basisschool. Zij komen een keer per week bijles volgen voor een onderdeel of onderdelen, waarin extra ondersteuning nodig is, zoals rekenen, (werkwoord)spelling, grammatica, begrijpend lezen, woordenschat etc. Je hebt contact met de ouders en met de leerkracht van de middelbare school en stemt af waar je in de bijles het beste aan kunt werken. Je sluit zoveel mogelijk aan bij de methode en he ritme van de middelbare school. Je geeft de leerling huiswerk mee, bespreekt het huiswerk, legt uit, oefent en motiveert, stimuleert, stelt de leerling op zijn gemak en zorgt ervoor dat de leerling het fijn vindt om naar de bijles te komen. Je bent werkzaam in de vestiging in Liendert, Calveen en/of Vathorst.

Functie eisen:

Je hebt de lerarenopleiding of pabo afgerond, bent hiervoor in opleiding of je volgt momenteel een hbo- of wo-opleiding. Voor de bijlessen verwachten we dat je minimaal een hbo-studie volgt of hebt afgerond in het vak waarin je bijles geeft. Je bent geduldig, makkelijk in de omgang, organisatorisch sterk, kunt goed overzicht houden, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt zowel goed samenwerken als zelfstandig werken. Onderwijs en jongeren zijn je passie. Je bent minimaal een middag per week beschikbaar.

Wat biedt Studiekring Amersfoort:

We zijn een organisatie die er bij elke leerling uit probeert te halen wat er in zit. We hebben een gezellig, professioneel en gemêleerd team met ieder zijn eigen specialisme en met allemaal hetzelfde doel: de leerlingen een fijne plek te bezorgen, waar ze terecht kunnen met hun leerproblemen. We leveren een significante bijdrage aan de toekomst van een jongere en zijn idealistisch ingesteld. Uren gaan altijd in overleg en er wordt goed aandacht besteed aan de begeleiding van een nieuwe collega. Zelf kun je ook gebruik maken van de expertise en ervaring van je collega’s door samen te overleggen. Je gaat in alle rust met een leerling aan de slag en hebt geen last van drukke klassen.

Solliciteren?

Stuur een e-mail met curriculum vitae naar info@studiekringamersfoort.nl

[begin]